Kærlighed og kokospalmer – KirstenScherer/Elsebeth.H.B.Sass. 249.-

Se mere og køb bogen hos forfatteren på Den Lille Gårdbutik.dk

En rørende og velskrevet familie krønike, der giver et ærligt indblik i genvordighederne og dagligdagen, når hele familien – lidt hovedkulds, flytter til Jamaica i efterkrigstiden.

Forestil dig at rejse fra en tryg hverdag i Danmark til et koldt og sønderbombet London og derfra sejle med bananbåd over Atlanterhavet til den tropiske, og dengang engelske, koloni Jamaica. Året er 1949 og bogens forfatter Kirsten Scherer er dengang 10 år. Hendes far er videnskabsmand, og han får ansættelse i denne fjerne verdensdel. Her må de lære at gebærde sig blandt den hvide klike såvel som den sorte befolkning.
Kirsten har aldrig glemt de oplevelser, årene på Jamaica gav hende. Kirstens mor Musse efterlod sig en sand guldgrube af breve, kvitteringer, huskelister, en dagbog mv. som er udgangspunktet for denne autentiske, men også fiktionaliserede fortælling. Levende, lærerig og medrivende læsning. 468 s. – 249,-kr.
Har du lyst til at tage med på rejsen, så kan du nu købe bogen på Teatergårdens hjemmeside – eller ved afhentning efter aftale.